Българи са блокирани на летището в Мюнхен от дни заради снежна буря. Стотици

...
Българи са блокирани на летището в Мюнхен от дни заради снежна буря. Стотици
Коментари Харесай

Българи са блокирани oт дни на летището в Мюнхен заради снежна буря

Б ългари са блокирани на летището в Мюнхен от дни заради снежна буря.  Стотици полети бяха анулирани поради силния снеговалеж и ниските температури в Германия.

„ Има хора, които спят на летището от четвъртък. Не знаем какво се случва. Никой не ни дава информация. В събота беше блокиран целият град, само че през вчерашния ден имаше полети. В неделя към 150 българи ни изпратиха на закътан гейт с в допълнение влакче. През час ни споделяха, че ще ни дадат информация и по този начин и не излетяхме. Накрая ни споделиха, че самолетът е заледен и ще намерят нов. Това по този начин и не стана. Дадоха ни малко вода и десерт с изминал на валидност. Моят полет беше за събота в 07.00 ч. Към 01.00 ч. получих известие за анулация на полета. „ Свързахме се с консула, само че той не съумя да пристигна. Изпратиха различен представител от консулството, само че той не съумя да ни помогне ”, описа Александър Бакалов в ефира на

Заради неприятно време стотици полети са анулирани в Нидерландия, Германия и Англия. Работници на летището разгласиха фрагменти, на които се вижда по какъв начин огромно количество сняг е съумяло да наклони аероплан Cessna над Мюнхен. 

" Наложи ни се да си проправяме път до паркинга с лопати. След това трябваше да вземем такси, защото рейсове не се движат. Не бяхме осведомени за това. Сега не сме сигурни какво да вършим ", сподели Бриджит, екскурзиант в Мюнхен.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР